Päätin aloittaa vastarintaman suomalaisia pankkeja vastaan. Olen yhä niiden käyttäjä, mutta en järin tyytyväinen sellainen. "Viva la resistance." tai jotain sinnepäin ainakin! Koitetaan, jos tämä idealogia saa kannatusta, mutta pahoin pelkään. Ei näin lauantaiaamusta muutakaan tekemistä sitäpaiten edes ole.

Ehkä tätä täytyy päivittää 2022 vuonna, sillä mitään tälläistä "vastarintatuntemusta" ei ole. Se vain, kun lainaa ns. tyrkytetään sai minussa fiiliksiä, että mikä tässä nyt mättää. Siltä osin siis, että saan tarjouksen, mutta vastaus on lopulta hylkäys. Mistä keskituloinen voi saada lainaa, jos mietitään, että sitä haettaisiin suoraan pankista? Absurdiahan tässä on tämä koko koronaralli ollut ja kuullut, että toisille annetaan kovin herkästikin. Itse valitsin jo parisen vuotta sitten erään lainanvälittäjän kautta lainan ja olen ollut tyytyväinen pankkilainavertailu.fi tarjoamaan valintaan, jonka tein loppukädessä itse. Korkoympäristö on vielä vakaa, vaikka pieniä pelkohetkiä herättääkin nämä koron nousut ja inflaatiot, vaikka vähän niistä lopulta ymmärränkin.

Voidaan nyt siis lumisen 2022 vuoden myötä aloitella ja kumota tätä angstinen vastalinjani! Hyvää uutta vuotta lukijat - ja erittäin lumista sellaista